Länkar

Best of Nails
Underbar nagelsalong i centrala Stockholm. Superduktiga tjejer som fixar naglarna till dig. Sandra som äger salongen är flerfaldig mästare och salongen har kammat hem flera priser och pokaler.
Cathis make up och parfym
Befinner du dig uppe i Norrbotten och närmarebestämt i Haparanda på Storgatan 84 A tele 0922-14909 måste du besöka Cathis make up och parfym. Väldigt trevlig med många varumärken och framför allt ägarinnan som är så kunnig, serviceminded och trevlig. Värt ett besök och besök även hennes trevliga webbsida.
Guapo butiken för män
Befinner du dig i Luleå måste du bara gå in i Guapobutiken som ligger på Smedjegatan 5. Vilken fräck och mysig butik för alla män. Man kan verkligen hitta det där speciella. Här finns allt från dofter till hudvård, kallingar, badbyxor, smycken mm. Tjejerna som jobbar där är så kunniga och trevliga. Verkligen värt ett besök och kan man inte ta sig till Luleå så finns ju deras härliga nätbutik.
Inredningsvis
En av Sveriges största inredningsbloggar och som nu V 25 skriver om oss, gå gärna in och läs. Inredningsvis är Maria Ljungströms inredningsblogg som riktar sig till folk som bor litet men drömmer stort. Hon gillar lyx till budgetpris, Hollywood light, och mycket färg. – Strunta i vad grannen tycker och skippa den svartvita trenden, säger Maria, citatet från Expressens Leva & Bo intervju.
Kids & Teens
Ni som letar efter supersöta barnkläder allt från bebis till tonår och befinner er i Norrbotten närmarebestämt i Kalix måste bara gå in till Kids & Teens. De har supersöta kläder till kidsen. Vill man även köpa lite make up eller dofta gott så finns mycket fint att köpa. Ägarinnan är så trevlig och duktig. Detta ligger på Köpmannagatan 22 i Kalix. Tele 0923-15200
Produkter
Övrigt
Kundtjänst

Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

info@lustfylltleverne.com
 

 0703-272740
Vardagar kl 14.00-18.00

Betalsätt
Klarna

Följ oss på:

Instagram