Köp- och leveransvillkor

Vår målsättning är att ge dig som kund en trygg och professionell service. Nedan följer våra köpvillkor, vilka överensstämmer med gällande lagstiftning samt våra egna riktlinjer.

Köp
För att få handla i butiken måste du vara minst 18 år. Är du yngre krävs målsmans godkännande. En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress du angivit vid beställningen. Den gäller som kvitto och garantisedel. Skriv gärna ut den och spara. Om du inte får en orderbekräftelse, vänligen kontrollera att e-postadressen du angivit stämmer. Du kan också kontakta info@lustfylltleverne.com så skickar vi en orderbekräftelse igen. Mobilnummer måste också stämma när du gör en beställning annars kontaktas fel person vid DHL:s avisering om att paketet är framme och paketet ligger och väntar i flera dagar på utlämningsstället i stället för att hämtas ut för att fel person blivit kontaktad, så var noga med att kontrollera mobilnr. att det är rätt nr som fyllts i. Vi ansvarar inte för att fel mobilnr. skrivs in vid beställning. OBS, vi tar inga beställningar via telefon.


Minimiorder                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Hos Lustfyllt Leverne AB är alla beställningar välkomna, stora som små.

 

Priser                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Priserna som visas på Lustfyllt Leverne AB är i svenska kronor SEK och inkluderar 25% moms. Priset som gäller är det pris som anges för en vara när en beställning godkänns av dig som kund. Eventuella fraktkostnader visas innan du godkänner beställningen. Beroende på vilket val av betalningssätt du som kund gör, kan en extra avgift tillkomma. Vi reserverar oss för eventuella momshöjningar och andra faktorer utanför vår kontroll som kan påverka priset. Alla erbjudande gäller så långt lagret räcker.Vi reserverar oss för eventuella "tryckfel" i denna webbutik såsom saldouppgift, fel prisuppgift mm. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produktens verkliga färg/färger.
 

Betalningsalternativ

- Klarna Checkout
Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Se https://www.klarna.com/se (Länken öppnas i nytt fönster) för kompletta villkor gällande Klarna. Går också att klicka på denna länk direkt om villkoren https://www.klarna.com/se/villkor  Gå gärna in på https://my.klarna.com/se/sv/login där kan du i rutan skriva in ditt personnummer och logga in med Bank-id som säkerhet och sedan därefter se din faktura. Du kan flytta fram förfallodagen och se din köphistorik. Har du fakturafrågor gällande ditt köp, och har du inte Bank-id, kontakta då Klarna på telefonnr: 08-12012010 och be dem skicka din faktura via mejl som en pdf fil.

 

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 1-4 dagar inom Sverige. Under högsäsong kan det ta längre tid. Om en vara avviker från den utlovade leveranstiden kontaktar vi er via e-post eller telefon. Avbeställning av en order kan göras till info@lustfylltleverne.com ända fram till dess att varan har skickats från Lustfyllt Leverne AB. Vi reserverar oss för oförutsedda leverensförseningar som beror på våra leverantörer eller transportör. Någon ersättning utgår inte vid en eventuell leverfansförsening eller avbeställning.

Leveranssätt
Lustfyllt Leverne AB skickar beställningar som paket/brev med DHL som leverantör. Paketen kan hämtas på utlämningsställen. Det är DHL:s system som väljer vilket utlämningsställe som ligger närmast dig. Avisering sker via sms, e-post eller brev. Ta med dig sändningsnummret, ev. PIN-kod samt Din legitimation. Levereras paketet med Home Delivery alltså ett paket som skickas direkt hem till beställarens hemadress måste beställaren ta emot paketet inom 4 dagar annars läggs det på en extra kostnad för mottagaren för att DHL ska lagerföra varan/or ytterligare dagar. Vi lägger då på denna hyreskostnad på fakturan/betalsättet. DHL skickar ett sms innan Home Delivery paketet levereras. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Det är upp till kunden att ange giltig namn, telefonnummer och korrekt leveransadress. Om Lustfullt Leverne AB får tillbaka ett paket som skickats till fel adress och fel namn är det upp till kunden att betala ny frakt. För- och efternamn måste vara samma som står på din ID handling. Postombudet lämnar  ALDRIG ut ett paket om du skrivit ett smeknamn i din beställning. Titta alltid igenom er beställning så att alla uppgifter är rätt med namn, adress och telefonnummer innan beställningen klickas i väg.

Frakt
Lustfyllt Leverne AB tar en fraktkostnad på 69 kr upp till 4,999 kg. Vikt 5-9,999 kg 79 kr. Vikt 10 kg 89 kr. 11 kg med maxmått 150x50x50 har en fraktkostnad på 99 kr,  12 kg 99 kr, 13 kg 109 kr, 14 kg 109 kr, 15 kg 159 kr.  Beställningar med vikt från 15,1- 35 kg och därutöver går som paket och har en fraktkosnad på 295 kr, alla kostnader redovisas i kassan. Vid större beställningar och skrymmande varor (vid skrymmande varor tillkommer en högre fraktkostnad) erbjuder vi andra fraktsätt. Kontakta kundservice för mer information och aktuella fraktpriser.

Reklamation
Lustfyllt Leverne AB tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt. Vid ett reklamationsärende ska du kontakta vår Kundtjänst info@lustfylltleverne.com som hjälper dig med förfarandet. Du kommer då att bli ombedd att tillhandahålla oss bildbevis via mail på den defekta produkten där felet tydligt framgår. Spara alltid orderbekräftelsen som bevis för att du har köpt varan hos oss. Vid beviljad reklamation skickas en förbetald returfraktsedel ut till dig från vår kundtjänst. Observera att erhållande av returnummer och fraktsedel ej är att likställa med godkänd reklamation. När vi mottagit den reklamerade varan undersöks felet på nytt och vid godkänd reklamation skickas en ny vara till dig. Du betalar således inget för returfrakten för den reklamerade varan eller frakten för den nya varan om reklamationen är godkänd. Lustfyllt Leverne AB löser inte ut varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav.  Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid en ny produkt, däremot gäller det inte vid förslitningsskador, du betalar då själv returfrakten. Återbetalning sker via Klarna.

Bytesrätt
Byte av vara måste ske inom 14 kalenderdagar efter den dagen du hämtat ut din beställning/paket. Om du önskar byta varan står du som kund dels för returfrakten samt dels för frakten av den nya varan hem till dig. Skulle en vara visa sig vara använd, eller i annars ej godtagbart skick när vi har mottagit returen förbehåller vi oss rätten att underkänna bytet. I ett sådant fall returneras den befintliga varan åter till kunden. Notera att vi inte löser ut varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav. Eventuella transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Vi har inte bytesrätt på beställningsvaror.

Skador på paket och ej uthämtade paket

Om varan kommer bort eller om du vid mottagandet upptäcker att paketet är transportskadat eller uppbrutet, ska du omedelbart anmäla/reklamera detta till utlämningsstället (hämta inte ut ett skadat paket) alternativt till transportören som är DHL och be att chauffören gör en notering om skadan på din kopia av fraktsedeln. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, vilket måste göras OMGÅENDE och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, ska du kontakta dem och göra en skadeanmälan OMGÅENDE på telenr. DHL 0771-345345. Tänk på att behålla emballaget för att kunna påvisa skadan. Tag fotografier med t.ex. din mobiltelefon på skadan och på inneremballaget och även på ytteremballaget. Detta gäller såväl synliga som dolda transportskador och det är därför viktigt att du packar upp och kontrollerar att produkten är felfri OMGÅENDE efter mottagandet. Anmäl det även på uthämtningsstället. Om eventuell tvist med transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss på info@lustfylltleverne.com. Paket som inte blivit hämtade debiteras en avgift på 400 SEK som motsvarar kostnaderna som expedieringen orsakat (frakt, returbehandling och packning). DHL låter paketen ligga kvar i 13 dagar innan de går i retur. Om du inte hämtat ut paketet inom denna tid returneras det till Lustfyllt Leverne enligt DHL:s villkor. En faktura skickas via Klarna.

Ångerrätt
Du har enligt Distans- och Hemförsäljningslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt. Du har fjorton (14) dagars ångerrätt från det att varan mottagits. Varan/varorna ska returneras inom 14 dagar, från och med det datumet som paketet hämtats ut.  (Ångerrätten gäller inte på beställningsvaror). Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se. Kontakta oss först via e-post på www.lustfylltleverne.com innan du returnerar ditt paket för information om hur du går till väga. Lustfyllt Leverne löser inte ut varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i oskadad originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Eventuella transportskador till följd av bristfällig förpackning debiteras dig som kund. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi varans värde till dig. Skulle en vara visa sig vara använd, eller i ej godtagbart skick när vi har mottagit returen förbehåller vi oss rätten att underkänna returen. I ett sådant fall returneras den befintliga varan åter till kunden. Observera att vi inte återbetalar den ursprungliga fraktkostnaden. Vi har ingen ångerrätt eller öppet köp på beställningsvaror. Återbetalning sker via Klarna efter det att vi mottagit och godkänt din retur. Ångerrätten gäller inte företag. Observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans.

TVIST
Klagomål eller synpunkter avseende Lustfyllt Leverne AB eller produkter bör meddelas till vår kundservice via e-mail info@lustfylltleverne.com

Personuppgiftslagen (PUL)
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Genom att fylla i dina uppgifter och genomföra ett köp, alternativt skapa ett konto, samtycker du till att dina personuppgifter lagras och används av Lustfyllt Leverne AB. Lagringen sker i syfte att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund samt för vår marknadsföring. Du kan när som helst ändra dina uppgifter (inklusive avbeställa nyhetsbrev) genom att logga in på vår webbsida med ditt användarnamn och lösenord. Du kan även skicka e-post till oss på info@lustfylltleverne.com.

Om cookies
Vi använder oss av cookies för att spara information om t ex vad du lägger i varukorgen. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator. Syftet med cookies är att när du återvänder till samma webbplats upprepade gånger känner webbläsaren igen dig om du har varit där tidigare och kommer ihåg dina inställningar. Om du vill kan du stänga av cookies genom att ändra på inställningarna i din webbläsare så att den inte tillåter cookies.

SMS-utskick                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Nyhetsbrev                  

När du går till kassan och ska fylla i betalsätt så är rutan ovanför betalsätt ibockad med Anmäl mig till nyhetsbrevet. Du blir automatiskt anmäld till nyhetsbrevet i o m att rutan är ibockad och vill du inte ha nyhetsbrevet tryck på rutan så att rutan blir tom.

REA varor och 2 a sortering.

Rea varor och 2 a sorterings rubriken innebär att vissa varor kan det vara en liten defekt på som oftast inte syns, andra varor är en vanlig rea vara.

Force majeure
Vid force majeure är Lusfyllt Leverne AB befriade från att fullgöra sina förpliktelser enligt detta avtal om en underlåtenhet har sin grund i s k befriande omständigheter, enligt nedan samt om omständigheten försvårar, förhindrar eller försenar fullgörandet. Befriande omständigheter anses vara bl. a myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, strejk, brand eller översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår också myndigheters beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t ex restriktioner, varningar, försäljningsförbud etc.

Lusfyllt Leverne AB:s webbsidor är skyddade av immaterialrättslig lagstiftning och får inte kopieras eller imiteras helt eller delvis. Logotyper, grafik, ljud och bilder från Lusfyllt Leverne AB:s webbsidor får inte kopieras eller vidarebefordras utan uttryckligt tillstånd från Lusfyllt Leverne AB.

 

 

 

  

 

Produkter
Övrigt
Kundtjänst

Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

info@lustfylltleverne.com
 

 0703-272740
Vardagar kl 14.00-18.00

Betalsätt
Klarna

Följ oss på:

Instagram